wBlog: YV3-a-M

Jälkiruuaksi suklaafondantteja vadelmavalkosuklaajäätelön kanssa. Viiniksi David Sterzan viinitilalta hankittu punainen jälkiruokaviini (”makeaa Amaronea”) Recioto della Valpolicella. Tämän pitäisi sopia suklaafondantille oikein hyvin, vadelma jäätelössä jännitti ja ehkä ihan aiheellisesti. Suklaafondant taas sopi viinille erinomaisesti. Muistelin, että viini oli erittäin mustikkapiirasmainen ja niinhän se olikin.

wp-1478984144960.jpgNestemäistä mustikkapiirasta ja tummaa suklaata. Siinä on se mitä tässä on päällimmäisenä. Sokeria noin 100g/l hujakoilla. Loppupullo meni hyvin sellaisenaan hyvää musiikkia kuunnellessa.

Tämä viini sai todella sukat pyörimään jaloissa!

17.11.2016 –Markus Laukkanen

 

 

 

 

VIININ TIEDOT

Ostettu / Hinta / Koko: Tuottajalta / –  / 0.5l

Rypäleet: Corvina, Rondinella, Molinara 

Ammattiarviointi: –

Arvioitu juomaikkuna: 2016-2021