Alla löydät tuottajat, joiden kanssa Wineconnection Finland tekee yhteistyötä. Tuottajat on valittu henkilökohtaisten vierailujen perusteella. Nämä tuottajat jakavat intohimon sekä näkemyksen laadukkaista sekä terroir-painotteisista viineistä. Yhdessä tuottajien kanssa WineConnection Finlandin tavoitteena on löytyy oikea kohderyhmä näille mahtaville viineille.

Klikkaa logoa saadaksesi lisää tietoa tuottajista

Yksi nimekkäimmistä laatutuottajista Chinonissa,  Ranskan Loiressa. Orgaanisesti tuotettuja Cabernet Franc ja Chenin Blanc viinejä.
Figeat Pouilly- Fumésta osaa taian valmistaa täyteläisiä Sauvignon Blanc viinejä unohtamatta sen mineraalisuutta.
Tämä pitkät juuret omaava perhetuottaja vaalii ympäristöystävällistä viininviljelyä ja valmistamista sekä luottaa pitkään pullokypsytykseen tuoden näin runkoa samppanjaan.
Veljekset Cyril ja Fabian tuottavat luonteikkaita naturalviinejä Cabernet Francista ja Chenin Blancista Saint Nicolas de Bourgueilissa Loiren laaksossa.
Tämä maineikas tuottaja ei paljon esittelyjä kaipaa. Chateaneauf du Papet niin punaisena kuin valkoisena ovat omaa luokkaansa.
Weingut Moric: Blaufränckish -pioneeri Burgenlandista Itävallasta.
Paul Blanck: Intohimoinen ja terroir painotteisien viinien valmistaja Alsacesta Ranskasta.
David Strerza: Pieni perhetuottaja Valpolicellasta Italiasta
Luomu & Bio tuottaja Alsacesta. Korkealaatuisia viiniejä tinkimättömällä laadulla. Crémant specialisti.
Soaven vanhin perhetuottaja 1600-luvulta tuottaa hienostuneita ja elegantteja Soave Classico palstaviinejä sekä myös punaisia harvinaisuuksia Valpolicellan puolelta.

ALKON VALIKOIMA

RAVINTOLA VALIKOIMA